Thursday, August 6, 2009

GI JOE THE BEST



besh...
mmang best cite CI JOE ni..
kalau nak dibandingkan dengan Transformers & Harry Potter,
jauh lebih best
Jalan cite pun paham
lebih real..
lebih banyak action & yang penting aku xtido..
xsangka dapat tengok hari 1st
hari rabu plak tu
kalau sesape nak tgok movie 1st kuar & movie hari rabu yg murah2,
aku mencadangkan pegi MBO kat Galaxy Ampang..
xpayah sibuk2 booking kat internet
atau balik keje awal beratur panjang kat Times Square ke ape
Macam Harry Potter haritu pun, hari 1st, aku g tgk cni gak...
seat pun kosong je.
yela walaupun lebih murah & seat xcomfort cam GSC, aku xkisah
aku kan suke menonton movie..
huhu...pasni mesti aku plak yg xdapat tengok..

p/s: pendapat peribadi aku je la yang kaki wayang k..
jgn salah paham :)



2 kata-kata kawan-kawan:

ijad on Fri Aug 07, 08:45:00 PM GMT+8 said...

suka tenguk wayang ya...

adah87 on Fri Aug 28, 12:48:00 PM GMT+8 said...

aahla ijad,
saje suke2 menghiburkan hati..
Selamat berpuasa..

 

adah87 Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada